Escrit per Pergolas bioclimaticas

Últimes tendències en decoració amb pèrgoles

Les pèrgoles bioclimàtiques: l’últim en decoració i optimització dels espais oberts

Els tancaments d’exterior sempre han tingut una doble funcionalitat: optimitzar al màxim un espai obert i, alhora, donar-li un toc decoratiu que el diferenciï i converteixi en únic. Les noves tendències en decoració exterior destaquen una nova incorporació: les pèrgoles bioclimàtiques.

Quan volem decorar un espai exterior com pot ser una terrassa o un pati hem de pensar en dues premisses bàsiques: en primer lloc hem de convertir el nostre espai en un lloc especial i on la decoració formi un conjunt uniforme amb la resta del espai exterior, però en segon lloc hem de pensar també en com optimitzar al màxim l’espai i convertir-lo en funcional durant tot l’any, no només a l’estiu.

Pergolas Saxun

Característiques innovadores

Les lames retràctils no només protegeixen de la pluja i l’aire sinó que a més tenen la capacitat de regular la llum. D’aquesta manera s’aconsegueix l’entrada de llum natural i alhora un suau corrent d’aire renovat constantment.

Decoració avantguardista

Les pèrgoles bioclimàtiques s’adapten a qualsevol espai exterior ja que estan dissenyades en alumini de diferents colors amb un disseny avantguardista e innovador. Compten amb tots els complements al seu avast i ofereixen una gran varietat en quant a colors, motorització, calefacció, il·luminació i so.

Avantatges en front als clàssics tancaments exteriors

Qualsevol terrassa o jardí pot convertir-se en un entorn acollidor i versàtil, ja que pot ser utilitzat en qualsevol època de l’any gràcies a la seva excel·lent climatització.

Tot i que hi ha altres maneres de tancar parcialment els espais oberts, les pèrgoles bioclimàtiques  tenen l’avantatge de permetre una funcionalitat versàtil: les lames orientables poden o bé formar una coberta totalment hermètica o lleugerament inclinada, segons l’estació de l’any o la meteorologia del moment.