Escrit per Pergolas bioclimaticas

Pèrgoles bioclimàtiques: un espai per gaudir

Sense cap mena de dubte el concepte “pèrgola bioclimàtica” sona encara a novetat, però ha arribat per quedar-se. Aquest nou sistema de protecció solar li garantitza poder gaudir de la vida a l’aire lliure en qualsevol època de l’any, a més de permetre-li afegir un nou espai a la seva llar sense necessitat de passar pel llarg i farragós procès de les obres.

Pordà ampliar la seva superfície habitable sense importar les seves dimensions o característiques prèvies, i aconseguirà una agradable zona de confort. La pèrgola bioclimàtica s’encarregarà de regular de forma natural la temperatura del recinte, protegint-lo al mateix temps de la radiació solar, la pluja, el vent, o qualsevol altra inclemència meteorològica. És, doncs, un molt bon aliat per als calurosos dies d’estiu de la nostra terra.

Les làmines que formen la pèrgola es poden orientar de 0º a 135º, segons convingui deixar passar el sol o resguardar-se de la pluja. A banda, disposa d’un sistema de tancat perimetral per esquivar les gotes d’aigua que cauen de manera transversal i d’un sistema antivibració que permet combatre les ràfagues de vent. També és interessant a nivell d’ecologia i sostenibilitat el detall de poder recollir les aigües pluvials per la seva posterior reutilització.

A totes aquestes avantatges cal afegir que sempre serà a temps d’ampliar la seva pèrgola bioclimàtica afegint-li tants mòduls com l’espai i el sistema de drenatge permetin. No farà falta que es preocupi per qüestions d’estètica, ja que tots els elements de fixació i ensamblatge romanen ocults.