Escrit per Pergolas bioclimaticas

Instal·lació de pèrgoles bioclimàtiques

L’època ideal per a plantejar-se instal·lar una pèrgola al teu jardí o espai exterior és la primavera. Tot i així, amb les noves tendències en pèrgoles bioclimàtiques qualsevol època de l’any és el moment ideal: aquestes noves pèrgoles permeten aprofitar el teu jardí o terrassa durant tot l’any.

Ja de per si, instal·lar una pèrgola bioclimàtica en un espai exterior és una gran idea, ja que les pèrgoles serveixen de protecció enfront del sol i de l’excés de llum, i a més, permeten gaudir de l’exterior sense passar calor.

Però en el cas de les pèrgoles bioclimàtiques, aquestes permeten mantenir un equilibri amb el medi ambient i les condicions climàtiques del moment, ja que tant davant d’un clima calorós o davant pluges i/o baixes temperatures ens deix gaudir d’un clima idoni en tot moment.

Tot i que la inversió inicial és major en comparació amb les pèrgoles tradicionals, a llarg termini són més rentables, gràcies a la optimització del consum energètic de l’habitatge.

Perquè instal·lar la teva pèrgola

Cada dia es cuida més el disseny de les pèrgoles amb la finalitat de què s’integrin perfectament amb el paisatge i s’adaptin a les necessitats de cada jardí o terrassa concrets. També s’ha perfeccionat clarament la qualitat dels materials per tal que us puguin durar pràcticament tota la vida.

Les pèrgoles bioclimàtiques, a més, al ser el més innovador en pèrgoles tenen dissenys avantguardistes i innovadors, dissenyats en alumini de diferents colors i formes, permetent donar-li al teu jardí un aire innovador perfecte.

Avantatges d’instal·lar una pèrgola bioclimàtica

Es tracta d’un element decoratiu que a més de donar un toc especial al teu jardí, et permet gaudir del seu espai exterior durant tota l’època de l’any, cosa que fins el moment no era possible.

Els espais oberts ja no són solament per a gaudir-los en èpoques caloroses: amb l’arribada de les pèrgoles bioclimàtiques ja es pot gaudir d’ells durant tot l’any.